Behandelingen

 

  • Gezichtsbehandelingen

U heeft maar 1 huid en daar moet goed voor gezorgd worden. Schoonheid zit van binnen en buiten. U bent uniek, daarom is elke behandeling ook uniek. We beginnen met een uitgebreide huidanalyse en daarna met een heerlijke massage door u gekozen ritueel.  Maar u wensen zijn net zo belangrijk en samen met u kijken we wat geschikt is voor u huid. Invloed op de huid komt van binnen en buiten af. De behandelingen staan bekend te beginnen met een heerlijke massage en te eindigen met een heerlijke massage, echt even een moment voor u zelf en kom heerlijk tot rust.

 

  • Pedicure

Ongemakken aan u voeten dat is erg vervelend, daar kan ik  u van af helpen, maar ook om het te voorkomen. Pedicure betekend niet alleen de behandeling, maar ook het juiste product voor thuis te gebruiken, draagt u de juiste schoenen? Ook wordt er naar voet en loop afwijkingen gekeken. Lichaamshouding kan door pijnlijke voeten ongemerkt veranderen, hierdoor kunnen rug, nek en schouder klachten ontstaan. U voeten worden goed verzorgd nagels worden geknipt, frezen, het eelt wordt verwijder en netjes afgewerkt. Afsluiting met een heerlijke voetmassage met een verzorgende crème

  • Wimpers

Wimpers zijn tegenwoordig helemaal in en is vooral gemakkelijk. U kunt terecht voor lashlift en wimperextensions.  Lashlift is het liften van de natuurlijke wimpers u heeft geen wimperkrultang meer nodig en u kunt er alles mee doen na 24 uur, ook ideaal als u geen wimperextensions kan en mag dragen. Geschikt voor korte en lange wimpers u heeft er ongeveer 6 tot 8 weken plezier van en is niet schadelijk voor de wimpers. Wimperextensions geeft een mooi natuurlijk effect geen mascara meer nodig. Er wordt professioneel  gekeken naar wat voor lengte en krul u wimpers aan kunnen zodat er geen schade kan leiden aan u eigen wimpers, maar ook thuis moet er goed gezorgd worden voor de wimpers. Er worden alleen nog one by one wimperextensions geplaatst. Bent u jonger dan 18 jaar dan gelief 1 van u ouders of verzorgers mee nemen.

  • Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn je gezichtsuitdrukkingen, en kunnen dus heel veel met je gezicht laten doen. Daarom wordt er voor elke wenkbrauw de tijd genomen en naar u wensen geluisterd wat past bij u. Wenkbrauwen worden uitgemeten, waxen, epileren verven en stylen. Ook kunt u terecht voor henna brows wat een natuurlijk product is en een voller effect geeft, ook heeft u langer plezier van henna brows. Henna brows pakt ook erg goed op de huid waardoor kale plekje worden opgevuld.

  • Massages

Drukke tijd gehad? Dan is het nu het moment om even te ontspannend doormiddel van een massage, denk bijvoorbeeld aan een rugmassage, of het masseren van de benen, hoofdhuidmassage of toch een heerlijke fullbody massage, het kan allemaal bij Beauty by Belique. Samen met u wensen kunt u heerlijk even ontspannen de massage. Hotstone massage wordt ook gegeven en is heerlijk om met de koude dagen te ondergaan. Het is belangrijk dat u geen hoge of lage bloeddruk heeft, geen hart kwalen of zwanger zijn. Zomers wordt deze behandeling niet gegeven omdat het lichaamstemperatuur stijgt.